Geräte und Zubehör
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Zubereitung 15 Min
Gesamt 11 Std.
8 portions
Zutaten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
96 mg
Protein
7 g
Kalorien
1827 kJ /
440 kcal
Fett
31 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Florentines
1 Std. 10 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Cranberry Sauce
1 Std.
Get Ahead Turkey Gravy
1 Std. 45 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Simple Turkey Gravy
25 Min