Geräte und Zubehör
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Zubereitung 15 Min
Gesamt 11 Std.
8 portions
Zutaten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
96 mg
Protein
7 g
Kalorien
1827 kJ /
440 kcal
Fett
31 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 Std.
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Almond Vegetable Crumble
7 Std.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Coffee Semifreddo
6 Std. 30 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 Std.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Brandy Sauce
10 Min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min