Geräte und Zubehör
Chilli con tempeh
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
tempeh cut into cubes (1-2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cinnamon quill1
-
tamari1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
raw sugar (optional)1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves to serve3 sprigs
-
grated cheddar cheese to serve (optional)100 - 150 g
-
sour cream to serve (see Tips)200 g
-
tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
-
lime cut into wedges to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1743.8 mg
Protein
30.4 g
Kalorien
3633 kJ /
865 kcal
Fett
63.2 g
Ballaststoff
12.3 g
Gesättigte Fettsäuren
24.9 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Potato and green pea curry
50 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Rendang curry
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Lentil bolognese
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Tempeh bolognaise
30 Min