Geräte und Zubehör
Roasted carrot dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
600 g
Zutaten
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
2777.6 mg
Protein
24 g
Kalorien
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Fett
64 g
Ballaststoff
24.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
110 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
White balsamic reduction
40 min
Hommus
15 min
Beetroot salad
10 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Sweet seeded crackers
1 godz. 10 min
Cypriot grain salad
45 min
Zucchini slice
45 min
Coconut and beetroot balls
40 min