Geräte und Zubehör
Creamy Moroccan bean soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Borscht
25 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Asian Cabbage Salad
50 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min