Geräte und Zubehör
Artichoke And Tofu Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
279 kJ /
67 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
6.4 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edamame and Spinach Dip
5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mushroom Pâté
1 h 30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 h 35 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 h 30 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Red Lentil Soup
40 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min