Geräte und Zubehör
Indisk grönsakscurry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portioner
Zutaten
-
korianderfrön½ tsk
-
spiskumminfrön½ tsk
-
kardemummafrön½ tsk
-
senapsfrön½ tsk
-
lök i halvor100 g
-
vitlöksklyftor2
-
färsk ingefära i tunna skivor15 g
-
färsk röd chili liten, avfröad och i bitar1
-
olivolja20 g
-
torkad malen gurkmeja1 tsk
-
kokosmjölk400 g
-
vatten100 g
-
1 rågad tsk grönsaksbuljongpasta, hemmagjordgrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l)1
-
salt2 tsk
-
potatis, av fast sort skalad och i bitar (2-3 cm)600 g
-
morötter i skivor (1 cm)150 g
-
blomkål i buketter150 g
-
squash i skivor (1 cm)150 g
-
gröna ärtor, frysta100 g
-
färsk koriander endast bladen2 kvistar
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
1642 kJ /
395 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
6.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.