Kompatible Versionen
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 37 g
- Ballaststoff
- 8 g
Alternative Rezepte
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Salt Cod Gratin
50 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Creamed Cod
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min