Kompatible Versionen
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 37 g
- Ballaststoff
- 8 g
Alternative Rezepte
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Creamed Cod
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min