Geräte und Zubehör
Limaböns- och fetaburgare
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
bröd50 g
-
färsk bladpersilja endast bladen5 kvistar
-
salladslök i bitar1
-
vitlöksklyfta½
-
konserverade limabönor avrunna (ca 400 g bruttovikt)240 g
-
saft av citron10 g
-
vetemjöl1 msk
-
malen spiskummin1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
medelstort ägg (53–63 g)1
-
fetaost smulad100 g
-
hamburgerbröd4
-
coleslaw
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11 g
Kalorien
755 kJ /
181 kcal
Fett
7.4 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.