Geräte und Zubehör
Slow-cooked Veal Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34.8 g
Kalorien
1892 kJ /
454 kcal
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Baby-friendly Steamed Salmon Pesto Parcels with Basmati Rice and Green Beans
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min