Kompatible Versionen
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1257 kJ / 299 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoff
- 10 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Ispanak Başı
40 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min