Geräte und Zubehör
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
251.7 mg
Protein
15.6 g
Kalorien
1685 kJ /
402.7 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoff
9.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pink with Purpose
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
Greek Fava dip
50 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Salmorejo
10 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Baked spinach and eggs
40 Min