Geräte und Zubehör
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
419 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
17.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Buffalo Cauliflower Bites
Keine Bewertungen
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Date and nut balls
20 Min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Peppermint crisp tart
24 Std. 20 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min