Geräte und Zubehör
Vegan Burgers
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
10 portions
Zutaten
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
773.4 mg
Protein
18.7 g
Kalorien
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
83.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vegan bolognese
50 Min
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Keine Bewertungen
Mushroom Taco Filling
35 Min
Seitan
40 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Mojito mocktail
5 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Vegetarian Curry
40 Min
Thai watermelon salad
50 Min